Selecteer een pagina

F1 24 onthult zijn geheimen: regen, nieuwe circuits en totale onderdompeling!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Het Formule 1-seizoen is in volle gang en fans van deze autosportdiscipline wachten al een tijdje op het laatste nieuws over F1 24, de sim-racetitel van EA. Op 30 april onthulde het Amerikaanse bedrijf een 13 minuten durende trailer voor de game, met de circuits van Spa Francorchamps, Monaco, Losail en Silverstone om onze eetlust op te wekken.

Er zijn tal van nieuwe functies, waaronder de laatste wijzigingen aan de circuits in het echt. Met F1 24 kunnen virtuele coureurs nu zeggen dat ze echt racen op de F1-circuits van de wereld in een bijna perfecte reproductie.

De trailer toont een aantal nogal ongunstige weersomstandigheden, met name de regen, die de besturing van de eenzitters beïnvloedt. De graphics zijn ook verbeterd, met dynamische waterdruppels op de auto. Bovendien is de grafische engine herwerkt om de physics van de auto’s veel realistischer te maken, wat ook invloed heeft op je rijgedrag en je strategie, waardoor de nadruk ligt op dynamiek en realisme.

Er zijn nog meer veranderingen in de game aangebracht, waaronder een volledig nieuwe carrièremodus die je nog meer onderdompelt in het leven van een Formule 1-coureur. We hebben hier echter niet meer details over en we zullen nog even moeten wachten, vrijwel zeker tot het spel wordt uitgebracht.

Deze nieuwe sim-racetitel is op 31 mei 2024 verkrijgbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4 en Playstation 5. Persoonlijk zou ik hebben gewed dat dit spel alleen op Next Gen consoles en PC zou worden uitgebracht, maar EA/Codemasters lijken de oudere consoles niet los te willen laten, wat erop zou kunnen duiden dat de grafische engine van het spel niet veel is veranderd en/of geëvolueerd ten opzichte van de 2023-editie van het spel. Dat valt nog te bezien wanneer de titel wordt uitgebracht.

Voor PC- en Playstation-racers biedt Fanatec een geweldige bundel aan, perfect voor F1 24: het ClubSport Racing Wheel F1 . Op het menu staat een ClubSport DD+ met 15 nm constant koppel, meer dan genoeg om F1-circuits te domineren met totale onderdompeling en force feedback die een professionele simulator waardig is. Hiermee voel je alles wat de auto doet en ondergaat, wat zorgt voor nog meer immersie, vooral in VR, dat F1 24 ondersteunt op de PC.

Het stuur in deze bundel is een officieel gelicentieerd F1-stuur, met een composietstructuur (gesmeed koolstofvezel en kunststof), een prachtig ontwerp en uitstekende ergonomie. Deze bundel is perfect voor het breken van F1 24 rondetijden en is verkrijgbaar via de Fanatec website voor €1,300.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar