Selecteer een pagina

De beste Sim-racing versnellingspoken

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Versnellingshendels zijn vaak een van de meest vergeten Sim Racing accessoires, vooral voor beginners. En toch is het volgens ons een essentieel element als je je met veel meer realisme wilt onderdompelen in de race.

Er zijn zoveel opties, de concurrentie op de markt is hevig en het is niet altijd gemakkelijk om te weten welk model of merk je moet kiezen.

Om u te helpen die keuze te maken, hebben wij besloten deze gids voor u te schrijven, waarin wordt uitgelegd hoe u het model kiest dat het beste bij u past, en waarin u enkele tips krijgt over hoe u het meeste uit uw model kunt halen. beste Sim-racing versnellingspoken die je volgens ons vandaag kunt vinden.

Hoe kiest u uw versnellingspook?

Weten wat je zoekt is natuurlijk de belangrijkste factor als je overweegt een versnellingspook te kopen, omdat je de functies moet kiezen die het beste bij je behoeften passen. Het is een zeer persoonlijk proces, maar met de nadruk op het beste van het beste, zijn er een paar dingen om te overwegen bij het kiezen van een versnellingspook die geschikt is voor u.

De belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het zoeken naar een versnellingspook zijn de kwaliteit van de materialen, de veelzijdigheid van het model, de prijs en de mate van realisme die hij zal bieden. Sommige modellen kunnen zelfs zowel handrem als sequentiële versnellingsbak bedienen, een factor waarmee u rekening moet houden als u kosten probeert te besparen.

Het verschil tussen H- en sequentiële versnellingsbakken

De versnellingspookhendels zijn er in twee vormen: sequentiële versnellingsbak en H-shift.

H-stand: De naam verwijst naar de manier waarop de versnellingen aan de basis van de hendel zijn verdeeld en hoe de meeste veranderingen in racewagens worden uitgevoerd.

Deze hendels hebben tussen de 6 en 8 versnellingen, afhankelijk van het model dat u koopt, en kunnen perfect worden afgestemd op uw racestijl. Hij heeft het karakteristieke uiterlijk van een klassieke auto en is daarom ideaal voor racesimulaties.

Sequentiële versnellingsbak: Sequentiële versnellingsbakken zijn een hybride tussen handgeschakelde en automatische versnellingsbakken, waardoor het gemakkelijker is om te schakelen met behulp van de koppeling. Het is een hendel die op en neer beweegt, en omgekeerd, waardoor de versnelling automatischer wordt. Dit betekent dat hij snel en gemakkelijk te gebruiken is, dus ideaal als je over een rallypodium vliegt.

De beste H-vormige versnellingshendels

Het is tijd om de beste modellen op de markt te leren kennen. Hier presenteren we de beste modellen van Sim-racing H shifters, om het realisme en de onderdompeling tijdens de race te verbeteren.

Logitech G Driving Force Shifter

De Logitech G Driving Force Shifter is een ideale shifter om te beginnen in de wereld van sim-racen zonder veel geld te investeren.

Als je op zoek bent naar een goedkoop basismodel voor integratie met je stuur en Logitech ecosysteem, dan is dit de perfecte Sim-racing shifter. Deze hendel heeft zijn eigen ingebouwde klemmen voor een veilige, moeiteloze installatie.

Het is gemaakt van staal en leer, waardoor het een grote duurzaamheid en precisie in elke beweging heeft. Hij is gebouwd met 6 snelheden en een achteruitversnelling in een constructie onder druk die compatibel is met PlayStation 4, Xbox One en PC en die je in elke simulator kunt integreren.

Zoals we in het begin al aangaven, is dit een goedkoop model, dus het wordt vooral aanbevolen voor beginners en hobbyisten.

Als je Simracing wilt proberen en geen groot budget hebt, koop dan de Logitech G Driving Force Shifter– je zult er geen spijt van krijgen!

logitech g driving force shifter

Thrustmaster TH8A Shifter

De Thrustmaster TH8A Shifter is de Sim-racing shifter met de beste prijs-kwaliteitverhouding in deze gids.

Hij kan worden gebruikt als open H-bak met 7 versnellingen (en achteruit) of als sequentiële versnellingspook. Overschakelen van de ene modus naar de andere gebeurt door de H-vormige frontplaat te verwijderen en de sequentiële plaat te bevestigen, of omgekeerd, zodat het heel gemakkelijk is om tussen beide te schakelen. U kunt dus het beste van beide werelden in één apparaat hebben.

Het heeft een volledig metalen intern mechanisme, een knop en 360º verstelbare ankers. Bovendien bevat hij een magnetische sensor die zonder contacten werkt en een potentiometer om de levensduur te verlengen.

De Thrustmaster TH8A Shifter is compatibel met PlayStation 4, Xbox en PC. Het is een aanrader voor regelmatige spelers die hun spelervaring willen uitbreiden. De configuraties die het biedt, zullen ook de meest professionele gamers aanspreken die hun cockpit willen aanpassen.

In tegenstelling tot veel shifters op de markt, heeft de TH8A een ingebouwde klemmogelijkheid, dus voor wie aan een bureau of tafel speelt, is het de perfecte sequentiële shifter omdat hij gemakkelijk op te zetten en af te nemen is als dat nodig is.

Mede dankzij zijn veelzijdigheid is de Thrustmaster TH8A een van de populairste versnellingshendels onder simulatieracers.

th8a shifter

Fanatec Clubsport SQ V1.5 Shifter

We presenteren de versnellingspook Fanatec Clubsport SQ V1.5 die volgens ons het beste model is in deze gids.

Het is gemaakt met een 100% metalen structuur voor nog meer realisme en natuurlijk kwaliteit. Hij kan ook worden omgevormd tot een versnellingspook voor sequentiële simulaties door eenvoudigweg de schikking van de schakelaars te veranderen.

Dit is een model met 7 versnellingen en 1 achteruit, verkrijgbaar in een traditioneel H-patroon en geïnspireerd op de Porsche 911 racewagen. De meegeleverde knop is van gepolijst aluminium en kan worden vervangen door echte autoknoppen. Hij is volledig instelbaar qua gevoel en weerstand.

De Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 kan worden gebruikt als hij via een adapter wordt aangesloten op een Fanatec stuurwiel op een PC, en kan ook worden gebruikt op PlayStation of Xbox in games die shifters ondersteunen, als hij wordt aangesloten via een Fanatec stuurwiel of racestuur dat compatibel is met het platform in kwestie.

Naar onze mening is het een versnellingspook die zeer geschikt is voor ervaren spelers, maar die ook geschikt kan zijn voor minder regelmatige spelers die hun raceprestaties willen verbeteren.

Wij raden de Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 aan aan iedereen die zijn Fanatec simulatieplatform wil uitbreiden – je zult niet teleurgesteld zijn!

fanatec-clubsport-shifter

De beste schakelhendels voor sequentiële versnellingsbakken

De sequentiële versnellingsbak is iets gemakkelijker dan de handgeschakelde H-stand. Hier vindt u de modellen die volgens ons het meest uitblinken in dit gamma.

Thrustmaster TSS Handrem Sparco Mod

Wij presenteren de Thrustmaster TSS Handrem Sparco Mod de enige sequentiële versnellingspook voor sim-racing die je kunt transformeren in een handrem in elke raceautosimulator. Verander gewoon de indeling van de hendel om er een realistische handrem van te maken.

De constructie is van de hoogste kwaliteit en is goedgekeurd door Sparco, waardoor hij ideaal is voor het rijden in rally- en driftwedstrijden. Bovendien bevat het de nieuwe Hall Effect AccuRate Technologie om de nauwkeurigheid en levensduur te maximaliseren.

Dit is een uitstekend model, aanbevolen voor piloten met enige ervaring die hun simulatorhardware willen upgraden. Wat het wel in zijn voordeel heeft, is dat het verschillende functies kan vervullen en dat je het naar eigen inzicht kunt gebruiken.

De Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod is compatibel met PlayStation 4, Xbox en PC.

Dit model biedt ongelooflijk veel waar voor zijn geld en wij bevelen het met gesloten ogen aan.

thrustmaster tss handrem

Heusinkveld Sim Sequential Shifter

De Heusinkveld Sim Sequential Shifter is een topversnellingspook die, in tegenstelling tot andere versnellingshendels in deze gids, geen andere geavanceerde standen of instellingen heeft. Hij kan niet worden gebruikt met een H-bak of handrem, maar dat belet niet dat het een zeer goede sequentiële versnellingsbak is.

Deze versnellingspook wordt geleverd met drie verschillende soorten versnellingsniveaus en -knoppen. U kunt kiezen uit een rechte hendel van 30 mm of een gebogen hendel van 50 mm, en uit drie verschillende schakelvormen.

Het is voorzien van een kogelveersysteem dat nauwkeurig de sensatie van het schakelen in een echte racewagen simuleert.

De versnellingspook is opzettelijk vrij compact, zodat hij in verschillende racecockpits past.

Helaas werkt het alleen op PC’s , maar het is compatibel met alle stuurwielmodellen op de markt.

Naar onze mening zullen simulatiepiloten die kiezen voor de Heusinkveld Sim Sequential zeer tevreden zijn met hun aankoop.

heusinkveld sim shifter sequentieel

In het kort – Conclusie

We hopen dat onze gids voor de beste Sim-racing versnellingshendels je een duidelijker beeld heeft gegeven, en dat je het model vindt dat bij je past.

Nu je alle informatie hebt die je nodig hebt, kun je de juiste beslissing nemen en een versnellingspook aanschaffen waarmee je kunt genieten vanongelooflijke, realistischespelsessies.

fanatec-clubsport-shifter

Fanatec Clubsport Shifter

De beste versnellingspook in 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar