Selecteer een pagina

Gran Turismo® komt op het witte doek: releasedatum en trailer onthuld

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Racegames komen binnenkort op het witte doek met de release van de Gran Turismo-film, waarvan Sony Pictures de trailer en releasedatum heeft onthuld. De speelfilm is gebaseerd op het ware verhaal van GT Academy-winnares Jann Mardenborough en komt op 11 augustus 2023 in de bioscopen.

De film volgt niet precies het verhaal van Mardenboroughs carrière, maar wel zijn overwinning als derde en jongste winnaar van de GT Academy-wedstrijd in 2011. Daarna reed hij voor Nissan in de 24 uur van Dubai en nam hij deel aan het Britse GT- en Blancpain Endurance-kampioenschap voordat hij een carrière in de Formule 3, Super GT en als test- en simulatorcoureur voor het Nissan e.dams-team in de Formule E voortzette.

Met een all-star cast, waaronder David Harbour, Orlando Bloom, Archie Medekwe en Geri Halliwell-Horner, is de film geregisseerd door Neill Blomkamp, bekend van zijn eerdere films District 9, Elysium en Chappie. Tot de cast behoren ook Djimon Hounsou, Darren Barnet en Emelia Hartford, evenals stuntrijder Mauro Calo, die beelden heeft gedeeld van zijn betrokkenheid bij de film, waarin enkele van de scènes worden getoond die zijn opgenomen op het Autodrome van Dubai.

De film gebruikt Gran Turismo 7 voor de spelsequenties, hoewel Mardenborough zich kwalificeerde door Gran Turismo 5 te spelen. Hoewel de film niet helemaal accuraat is wat betreft de details van Mardenborough’s leven, wordt verondersteld het plezier en de opwinding van virtueel racen in combinatie met echte motorsport te vangen, wat meer mensen zou kunnen aanmoedigen om dit soort spellen te proberen of te investeren in een simulatieplatform.

In ieder geval is de release van de Gran Turismo-film een niet te missen evenement voor fans van racegames en film. Deze speelfilm biedt een unieke kans om het verhaal van Jann Mardenborough en zijn weg naar de professionele autosport te ontdekken. De film belooft een boeiende ervaring te worden voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om achter het stuur van een racewagen te kruipen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar