Selecteer een pagina

Jimmy Broadbent slaat de handen ineen met MOZA Racing: een adembenemende samenwerking die zeker in de smaak zal vallen!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

De wereld van de racesimulatie heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt. Racegames en simulators worden steeds populairder en simulatieraces worden nu gevolgd door miljoenen fans over de hele wereld. In deze voortdurend veranderende wereld hebben Jimmy Broadbent en MOZA Racing besloten hun krachten te bundelen om de fans een onvergetelijke race-ervaring te bieden.

MOZA Racing is een Chinees bedrijf gespecialiseerd in de productie van race-simulatie apparatuur. Het lanceerde onlangs zijn 21Nm R21 direct drive wielbasis, die wordt beschouwd als een van de beste simulatiewielen op de markt. Het biedt ook een reeks accessoires zoals het ES stuurwiel en de HGP H Pattern shifter voor een nog meeslepender spelervaring.

De samenwerking tussen Jimmy Broadbent en MOZA Racing heeft tot doel de racesimulatie-ervaring naar een heel nieuw niveau te tillen. MOZA Racing wordt de sponsor van de echte race- en contentcreatieactiviteiten van Jimmy Broadbent, een van de populairste contentmakers van racegames op YouTube met meer dan 800.000 abonnees.

In een recente verklaring liet Jimmy Broadbent weten dat hij het spannend vindt om dit jaar met MOZA Racing samen te werken in zowel de simulatie- als de echte races. Hij benadrukte de aanstekelijke passie van MOZA voor racen, en zei dat hij uitkijkt naar wat de toekomst voor hen in petto heeft. Fans van simulatieraces kunnen dankzij dit partnerschap uitkijken naar een onvergetelijke race-ervaring.

MOZA Racing benadrukte zijn partnerschap met Jimmy Broadbent door het merk op zijn racehelm te plaatsen tijdens een test van de klassieke Ford Mustang op Silverstone met Alex Brundle en tijdens een kartwedstrijd op Buckmore Park. Dit bewijst nogmaals het vertrouwen dat MOZA Racing heeft in dit partnerschap en in de expertise van Jimmy Broadbent in de wereld van simulatieracen.

Vorig jaar won Jimmy Broadbent samen met Gordie Mutch de Britse Praga Cup. Hoewel hij nu eigenaar is van deze auto, nam hij niet deel aan de opvolger van de Britcar Prototype Cup. De raceplannen voor 2023 zijn nog niet bekendgemaakt, maar met dit nieuwe partnerschap kunnen fans zich verheugen op een ongelooflijke race-ervaring.

De samenwerking tussen Jimmy Broadbent en MOZA Racing is geweldig nieuws voor fans van simulatieraces. De twee bedrijven delen het gemeenschappelijke doel om de racesimulatie-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen en de fans een uitzonderlijke en onvergetelijke reis te bieden.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar