Selecteer een pagina

Rennsport is nu beschikbaar in Open Beta!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Competition Company en Teyon hebben zojuist de open bèta gelanceerd van Rennsport de racesimulatiegame die letterlijk al veel te lang in de startblokken staat. Deze sim-racetitel zal de discipline naar nieuwe horizonten brengen, vooral omdat we weten dat er niet veel simulatiespellen op dit gebied zijn, ook al betekent kwantiteit niet echt diversiteit, of soms zelfs kwaliteit.

Zoals we in een ander artikel hebben besproken, is Rennsport al enige tijd in ontwikkeling. Eind 2023 ging de titel echter naar de gesloten bètafase met een select aantal racers op pc. En zoals ik al zei, verwachtte ik dat Rennsport in de tweede helft van 2024 open bèta zou gaan, tot grote vreugde van de rijders. En raad eens? Rennsport is beschikbaar in open bèta op 10 juli 2024 in deEpic Game Store. Het doel is hier niet om het spel aan het grote publiek aan te bieden om te zien of er bugs zijn, maar vooral om de serverinfrastructuur van de titel op de proef te stellen. Met andere woorden, de studio’s willen zien of hun apparatuur en systemen sterk genoeg zijn om duizenden spelers tegelijk aan te kunnen.

Wat zijn we nog meer te weten gekomen over Rennsport?

Nadat we de beelden van de Open Beta-trailer hebben ontleed, zien we dat er een nieuwe toevoeging is aan de lijst met circuits waarop gereden kan worden: de Groene Hel met zijn 26 km aan bochten, sprongen en andere technische passages. Natuurlijk kun je nog steeds racen op de gesloten bètacircuits – Daytona, Goodwood, Road Atlanta, SPA en de Nurb GP, om er maar een paar te noemen.

Er zijn nog steeds auto’s aanwezig in de gesloten bèta, zoals de BMW M4 GT, Porsche 911 GT3 R (992), Mercedes-AMG GT3 2020, Audi R8 LMS GT3 Evo II, Porsche 911 GT3 Cup en nog een paar andere modellen racewagens. Wat de nieuwe toevoegingen betreft, is het echter nog onduidelijk. In de trailer zijn niet echt auto’s te zien die niet al in de gesloten bèta aanwezig waren, maar ik denk dat er waarschijnlijk nieuwe voertuigen zullen zijn om in te rijden.

Een andere interessante toevoeging is nachtracen en een aantal geavanceerde functies die specifiek zijn voor het open beest. Hierdoor kunnen sommige circuits ‘s nachts worden gereden, wat geweldig nieuws is voor fans van enduranceraces. Wat racen in het algemeen betreft, krijgt het open beest startrasters met 24 coureurs, races in meerdere klassen en pitstops.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar