Selecteer een pagina

Speciale aanbieding Fanatec: CSL DD profiteert van een geweldige promotie

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Het is niet ongebruikelijk dat de grote namen in de sim-racingindustrie kortingen geven op hun paradepaardjes, zoals het geval is bij Logitech met zijn G29 en G923 die normaal €430 incl. btw kosten, maar meestal voor ongeveer €350 te vinden zijn op de website van het merk, hoewel deze producten elders soms aanzienlijk goedkoper zijn.

Het moet gezegd worden dat de uitverkoopperiodes meestal de periodes zijn waarin mensen hun aankopen doen om voor de hand liggende redenen om geld te besparen. Het is eenvoudig: als een product goedkoper is, kun je je met een bepaald budget meer opties veroorloven. Voor sim-racing is het precies hetzelfde. Met een budget van rond de €400 waren de keuzes vrij beperkt voor een merkbundel met hoge prestaties; alleen de Logitech G29/G920 en Thrustmaster T300RS/GT kwamen in aanmerking, aangezien ze onder de €400 uitkwamen. Maar dat is zojuist veranderd met de nieuwe promo voor Fanatec die ons zijn CSL DD van 5 nm tot slechts 199,95 INCL. BTW (inclusief bezorging) als je er een stuur en pedalen bij neemt, zodat je een complete set-up van hoge kwaliteit hebt voor slechts €399, inclusief BTW en bezorging.

Wat houdt de nieuwe Fanatec promotie in?

Net als in de wereld van mode en confectie, maken fabrikanten van sim-racingapparatuur gebruik van uitverkoopperiodes om meer producten te verkopen tegen onverslaanbare prijzen. Dit is het geval met Fanatecs nieuwe promotie voor de Ready2Race-bundel, die een 5nm CSL DD-basis en een stuur en pedalen bevat die je kunt kiezen uit de uitgebreide catalogus van de fabrikant.

Je kunt bijvoorbeeld de CSL DD, een CSL stuurwiel P1 V2 en CSL pedalen kopen voor €399,85 inclusief bezorging, wat echt een onwerkelijke prijs is. De basisprijs van de CSL DD is €350, maar met deze actie – omdat de korting geldt voor de basisprijs, zelfs als je andere items voor minder kunt vinden – bespaar je ongeveer €150.

Maar dat is nog niet alles! Pro sim-racers die niet zo blij zijn met de 5 nm koppel van de CSL kunnen de boost-kit kopen, die het vermogen van de basismotor verhoogt naar 8 nm voor slechts € 100 meer! Voeg daar €150 aan toe en je hebt een Load Cell kit voor de CSL pedalen, waardoor je setup van eenvoudig naar zeer realistisch gaat en je zinderende rondetijden kunt neerzetten op circuits over de hele wereld.

Je kunt alles wat je nodig hebt vinden op de Fanatec website, en meer specifiek in de Ready2Race bundel sectie. Ben je niet tevreden met de basisbundel? Bij Fanatec kun je kiezen welke je het mooist vindt. Als je een GT- en F1-fan bent, kun je achter het stuur kruipen van de CSL McLaren GT3 V2 voor slechts £ 80 meer. Je hebt ook de optie om een pedalboard te kiezen tussen, naast de andere, het CSL Pedal (standaard of Load Cell) of de Elite Pedals V2, die veel beter is in termen van kwaliteit, gevoel en sensatie. En dat beperkt zich niet tot de vliegwielen en pedalen, want zelfs de basisversie kan worden geconfigureerd voor 5 of 8 nm koppel dankzij de boost kit, en op dit laatste punt (CSL DD in 8 nm) bespaar je meer dan €200 als je het vergelijkt met de oorspronkelijke prijs.

Zijn deze speciale aanbiedingen de omleidingen waard?

Nou, ja! Voor zover ik weet, vind je geen hoogwaardige, krachtige, communicatieve Direct Drive-basis voor minder dan € 200 incl. btw, zelfs niet als je koopt van Chinese sites die belastingvrije producten verkopen zonder verzendkosten. Met deze nieuwe promoties heeft Fanatec hard toegeslagen en de concurrentie zal het moeilijk vinden om te reageren.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar