Selecteer een pagina

De George Russell Simracing opstelling

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ga achter de schermen van de spannende wereld van de autosimulatie met George Russell en zijn adembenemende opstelling! De jonge Britse coureur opent de deuren van zijn ultra-high-performance speelruimte om ons onder te dompelen in de meeslepende en verslavende wereld van Simracing. Maak je klaar om met hem het stuur over te nemen, want we verkennen in detail de hightech apparatuur, unieke trucs en professionele racegeheimen die George Russell in staat hebben gesteld al zijn zintuigen te prikkelen op het virtuele circuit!

George Russell’s betrokkenheid bij virtuele autosport

George Russell is een van de meest veelbelovende jonge coureurs in de Formule 1, maar voordat hij tot de race-elite toetrad, maakte hij naam in de wereld van de simracing. Van jongs af aan toonde George belangstelling voor racesimulatiespellen. Hij spendeerde uren aan spellen als Truck Simulator en Gran Turismo.

In 2020 trad George toe tot de simracinggemeenschap op Twitch onder het pseudoniem GR63, waar hij snel populair werd met het spelen van games als F1 2020. Maar het was tijdens het Race for the World liefdadigheidsevenement van Charles Leclerc dat hij de aandacht trok van simracingfans over de hele wereld.

George maakte zijn officiële debuut in de virtuele competitie met de GP’s van Vietnam en Albert Park (Canada), waar hij al snel zijn vaardigheden toonde door in beide races het podium te winnen. Hoewel de overgang van simulator naar echt circuit moeilijk lijkt, heeft George simracen gebruikt als een manier om zijn vakmanschap te verbeteren en aan zijn rijvaardigheid te werken.

Zijn vroege dagen in de simracerij benadrukten ook zijn vastberadenheid en harde werk om uitmuntendheid te bereiken. Hij bleef investeren in simracen en probeerde voortdurend zijn prestaties te verbeteren en van zijn fouten te leren. Dankzij zijn harde werk en zijn samenwerking met het Williams E-Sport team won George de Spaanse GP en volgde dat op met vier opeenvolgende overwinningen.

Tegenwoordig wordt George Russell beschouwd als een van de beste simracers ter wereld, met een trouwe schare fans die hem online op de voet volgen. Hoewel hij sindsdien nog grotere hoogten heeft bereikt in de wereld van de autosport, vormde zijn eerste dagen in de simracerij een springplank voor zijn carrière en toonde hij aan dat hij bereid was hard te werken om zijn doelen te bereiken, in welk deel van de racewereld hij zich ook bevond.

Presentatie van George Russell’s Simracing Setup

George Russell’s Simracing setup is indrukwekkend en geavanceerd. Het begint allemaal met de SIMUCUBE 2 ULTIMATE stuurwielbasis, die een ongeëvenaarde precisie en feedback van professionele kwaliteit biedt. Het Ascher Racing F28-SC stuur wordt gebruikt vanwege het ergonomische ontwerp en het natuurlijke gevoel, dat precieze feedback geeft op het circuit.

De HEUSINKVELD SIM PEDALS ULTIMATE crankset is een essentieel onderdeel van Russells set-up, en biedt een natuurlijk remgevoel met een snelle, precieze respons. De SIM-LAB P1-X cockpit is robuust en aanpasbaar en biedt een stabiel platform voor alle apparatuur voor racesimulatie. De SPARCO CIRCUIT stoel is een top racestoel die optimale ondersteuning en maximaal comfort biedt.

Voor de computer gebruikt Russell de November 2021 PC Sim Racing Build, met uitzonderlijke rekenkracht en de modernste grafische mogelijkheden voor ultra-realistische racesimulaties. Het Elgato Stream Deck maakt het eenvoudig om streaming applicaties en live productie tools aan te sturen. Tot slot wordt de Logitech G PRO X headset gebruikt vanwege zijn hoogwaardige geluid, waardoor je volledig opgaat in de racesimulatie-ervaring.

De Simracing-installatie van George Russell is een combinatie van hoogwaardige componenten en geavanceerde technologie, waardoor hij in optimale omstandigheden kan trainen en zich kan meten met de beste online coureurs ter wereld.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar