Selecteer een pagina

Heusinkveld Sprint of Fanatec V3: welk pedalboard moet u kiezen?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Als u een liefhebber van Sim-racing bent, weet u al hoe essentieel pedaalborden essentiële accessoires zijn om je speelomstandigheden en het gevoel van realisme tijdens de race te verbeteren.

U heeft waarschijnlijk al gehoord van de merken Heusinkveld en Fanatectwee van de belangrijkste leiders op het gebied van sim-racing producten. Hun pedalboards hebben een uitstekende reputatie in de gaming gemeenschap, maar onder hun modellen, wat het beste is, wat het beste bij je past?

In dit artikel hebben we besloten om twee van onze best verkochte modellen te presenteren en te vergelijken: de Heusinkveld Sim Pedals Sprint en de Fanatec ClubSport V3.

We zullen uitleggen met welke criteria u rekening moet houden om te bepalen welke geschikt is voor u… en natuurlijk vertellen we je alles wat je moet weten over deze twee cranksets, hun kenmerken, voordelen en nadelen.

Fanatec Clubsport V3

fanatec clubsport v3 crankstel

De Fanatec ClubSport V3 crankstel crankstel is momenteel een van de meest populaire en meest gebruikte modellen op de markt, en met reden. dit crankstel is fantastisch in elk opzicht. Het is een duur model, maar nog steeds redelijk als we het vergelijken met alle Fanatec producten, en bovenal biedt het een zeer hoog prestatieniveau.ongeëvenaard speelplezier.

Zijn elegantie de kwaliteit van de vervaardigingzijn precisieprecisie kracht en zijn aanpassingsvermogen geven je zoveel meer controle over je auto dat het moeilijk zal zijn om weer zonder deze pedalen te gaan spelen, die je een ongelooflijke spelsensatie geven.

Deze set is uitgerust met 3 pedalen afgewerkt in metaal in een opvallende zwarte kleur die zeer goed past bij de meeste simulatieplatforms. De metalen structuur houdt de pedalen stijf en veilig tijdens het rijden en geeft het crankstel robuustheid en duurzaamheid.

De Fanatec ClubSport V3 biedt een groot aantal aanpassingsfuncties waarmee u de pedalen naar wens kunt instellen. De gezichten van de pedalen kunnen aangepast in een groot aantal configuraties, zodat alle bestuurders kunnen vinden wat hen het beste past.

Dit crankstel bevat een laadcel (Load Cell) rem, die in staat is om 90 kg aan kracht, die kan worden afgesteld om je het stevige gevoel van een formulewagen of het progressieve gevoel van een racewagenpedaal te geven.

Een van de negatieve punten van dit model is dat, hoewel de Fanatec ClubSport V3 een trilfunctie gas- en rempedalen, maar helaas wordt dit niet door alle games ondersteund. niet ondersteund door alle games. Uiteindelijk lijken de vibratiemotoren een beetje fantasievol, vooral bij spellen als iRacing. Toegegeven, dit Fanatec pedalboard is een van de oudste modellen van de fabrikant, dus het mist enkele van de grote technologische doorbraken die in andere modellen van het merk of zijn concurrenten te vinden zijn.

Niettemin, voor zijn prijs-kwaliteitverhoudingde Fanatec ClubSport V3 is een heel goed uitgangspunt. Het biedt genoeg gevoel en gevoeligheid om u jarenlang te vergezellen in uw racesimulaties.

Heusinkveld Sim Pedalen Sprint

heusinkveld sprint aankondiging

De Heusinkveld Sim Pedals Sprint pedalboard kan worden beschouwd als het beste pedalboard dat er bestaat, dankzij zijn robuustheidzijn aanpasbaarheid en de sensaties geleverd door zijn drie pedalen.

De Heusinkveld Sim Pedalen Sprint is vervaardigd met absolute precisie, en is gemaakt vanlaser gesneden staal om zowel een licht reactievermogen als een echt robuust gevoel te bieden.

Het beschikt over Load Cell-technologie op alle drie de pedalen technologie, die niet slijt na verloop van tijd en nauwkeurig de kracht reproduceert die u erop uitoefent.

Dit is echt een opmerkelijk model voor technisch ingestelde rijders, want alle pedalen pedalen zijn fysiek verstelbaarmaar u kunt ook programmeren de weerstand van pedalen en belastingen, het configureren van dode zones en uitgangscurves naar wens. Dit model is ook compatibel met SmartControl.

Een van de nadelen van het crankstel Heusinkveld Sprint is dathet helaas alleen compatibel is met de PC. Helaas zullen fans van consoles als Xbox of PlayStation het elders moeten zoeken.

Deze pedalen hebben weliswaar een fors prijskaartje (€ 650-€ 699), maar dat is ook de prijs van uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige onderdelen. Le Heusinkveld Sprint crankstel is werkelijkeen superieur niveau en biedt qua prijs veel meer precisie dan veel andere vergelijkbare modellen.

Heusinkveld Sprint VS Fanatec V3: te overwegen criteria

Om te bepalen welk crankstel model is geschikt voor uHoewel dit een zeer persoonlijk proces is, vinden wij bepaalde aspecten ervan belangrijk. belangrijke criteria om in gedachten te houden om de juiste beslissing te nemen, of je nu twijfelt tussen deze twee modellen of met andere cranksets op de markt.

Uw spelniveau

Hoeveel tijd u gewoonlijk aan het pedalboard besteedt en uw speelniveau zijn parameters waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van het voor u geschikte pedalboard. Afhankelijk van of je een Sim-racing-beginner bent of een professional die eSports-competities waard is, zullen de modellen waartoe je je wendt niet hetzelfde zijn en hun prijzen ook niet.

Aanpassingsvermogen

De instelbaarheid van een crankstel moet altijd een van de doorslaggevende factoren zijn bij uw beslissing. De mogelijkheid om de pedaalafstand naar voren, naar achteren, van links naar rechts en zelfs de remgevoeligheid te regelen is essentieel om je meer comfort te geven en je racesimulatie-ervaring zo realistisch mogelijk te maken.

Productiekwaliteit

U wilt geen model dat er broos of goedkoop uitziet, want dat voldoet niet als u op zoek bent naar realisme en duurzaamheid. U wilt de beste materialen binnen uw budget, dus ga altijd voor pedalen van metaal met een stevig oppervlak, zodat ze langer meegaan.

Stabiliteit

Het is het beste als het crankstel antislipmateriaal heeft om de stabiliteit te waarborgen, vooral wanneer je in intense racesituaties zit. De pedalen moeten ook een aanzienlijke druk kunnen weerstaan, zodat ze bij gebruik een realistische weerstand bieden, alsof je in een echte auto rijdt.

Geïntegreerde technologie

Hoe geavanceerder de technologie in elk van de onderdelen van het crankstel, inclusief de load cells en dempers, hoe hoger het niveau van realisme en prestaties.

Compatibiliteit

Idealiter is er maximale compatibiliteit met de populairste consoles op de markt (PlayStation en Xbox) en de PC. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat het model pedalboard dat u kiest compatibel is met het spelplatform dat u gebruikt.

Welk model voor welk type speler?

Als u op zoek bent naar een pedalboard dat u helpt om zowel snel en consistent in GT stijl racen als in F1stijl, de Heusinkveld Sim Pedalen Sprint is een uitstekende keuze. Het is ideaal voor echte sim-racers en degenen die esport-professionals willen worden, want het biedt consistentie en realisme en is een van de beste simulatie racepedalen die je kunt bezitten.

Wij zouden dit model echter niet per se aanraden aan degenen die hun allereerste pedalboard kopen, omdat het voor beginnende spelers moeilijk te hanteren kan zijn.

In feite zijn alle Heusinkveld pedalboards doordacht en ontworpen voor echt ervaren of professionele spelers.

Ook de Heusinkveld Sim Pedals Sprint is alleen compatibel met de PC, dus het is niet het juiste model voor Sim-racing gamers met een console.

Wat betreft de Fanatec ClubSport V3 crankstelcrankset, ook al is het een zeer duur model, denken we niet dat het alleen voor zeer ervaren zeer ervaren spelers. Het is ideaal voor beginnende spelers zolang ze het zich kunnen veroorloven.

Dit model werkt zeer goed bij spelletjes zoals rally, driften of zelfs GTWe vonden het echter een beetje beperkt in games zoals iRacing.

In het kort / Conclusie

De Heusinkveld Sim Pedalen Sprint en de Fanatec ClubSport V3 zijn twee uitstekende pedalboards, en wij beschouwen ze als een van de beste op de huidige markt.

Wij hopen dat de informatie die wij u in dit artikel hebben gegeven u zal helpen beslissen welke het meest geschikt is voor uw behoeften en uw speelstijl en -niveau.

Kortom, als je budget niet rekbaar is en je nog geen expert bent, raden we je aan te kiezen voor hetFanatec ClubSport V3 pedalboard (hier verkrijgbaar).

Aan de andere kant, als u een speler van zeer hoog niveau bent en de prijs is van weinig belang voor u, dan kunt u de Heusinkveld Sim Pedals Sprint(hier verkrijgbaar) met uw ogen dicht kopen – hij zal u niet teleurstellen!

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

FANATEC BUNDELS ONDER €400
This is default text for notification bar